Persberichten Football for Friendship

Afgelopen weekend heb ik een Nederlands jeugdelftal gevolgd dat in Lissabon meedeed aan ‘Football for Friendship’, een maatschappelijk project van Gazprom, een hoofdsponsor van de Champions League. De ‘Double Dutchies’ is een gemengd team van Nederlandse topvoetballers in de dop, met spelers van onder andere FC Utrecht, PSV, FC Twente, NEC en Ajax.

Naast het spelen van een indoor voetbaltoernooi en een forum met ambassadeur Franz Beckenbauer, dat in het kader stond van waarden als gelijkheid, respect en gezondheid, was ook het bijwonen van de Champions League Finale tussen Real Madrid en Atlético Madrid in Estádio da Luz onderdeel van het programma.

Van elke speler (twaalf in totaal) schreef ik een apart persbericht dat in talloze regionale kranten is gepubliceerd of voor andere regionale of lokale media aanleiding vormde om aandacht aan het project te besteden, waaronder de Moslimomroep, diverse edities van Dichtbij.nl, de website van FC Twente, diverse edities van De Weekkrant en RTV Emmen.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked